Viftekonvektor

Viftekonvektorer til næringsbygg

Vårt utvalg viftekonvektorer fra Clivet og Sabiana spenner fra slanke, diskrete veggmodeller til robuste kanalmodeller, og passer for de fleste behov i næringsbygg.

ABK-Qviller tilbyr flere modeller av viftekonvektorer fra Clivet som kan brukes til oppvarming og kjøling, og med fleksibel montering. De ulike modellene dekker behov i de fleste typer næringsbygg.

Viftekonvektorer fra Clivet for vegg, tak og kanal

  • Ulike veggmodeller kan plasseres høyt eller lavt på vegg så vel som horisontalt i tak, enten det er i kontorer, butikker, hoteller eller større næringslokaler.
  • Takkassetter kan felles inn i himling og har utblåsning i fire retninger. De kan også leveres med kapsling for synlig montasje.
  • Kanalmodeller kan monteres vertikalt på vegg eller horisontalt i tak. De egner seg godt for høye krav til luftmengde og effekt, som i datarom, lagerhaller og idrettshaller.

Gulvløsning fra Sabiana

Viftekonvektorer nedfelt i gulv fra Sabiana er en diskret løsning som hindrer kaldras fra store vindusflater. Dette er gunstig for å sikre stadig høyere krav til godt termisk inneklima i kontorer og andre næringslokaler.

Sabiana er en av Europas største produsenter av viftekonvektorer, og har vunnet flere designpriser for sine produkter. ABK-Qviller AS har representert Sabiana Viftekonvektorer i Norge siden 1996.

Katalog med Clivet og Sabiana viftekonvektorer:

Katalog med viftekonvektorer

Last ned PDF

 

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.