Varmtvannsberedere

Varmtvannsberedere for næringsbygg

ABK-Qviller leverer varmtvannsberedere fra Høiax og Kaukora som er velegnet for næringsbygg. Størrelser på 300, 400, 500 eller 1000 liter, eller etter spesifikasjon.

Høiax er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere, og har et bredt sortiment av varmtvannsberedere med beste stålkvalitet. ABK-Qviller leverer elektriske varmtvannsberedere fra Høiax i størrelser på 300, 400, 500 og 1000 liter til ulike formål i næringsbygg.

Effektive og miljøvennlige

Høiax skumisolerer berederne med en meget effektiv teknikk som gir veldig lavt varmetap og effektiv drift. I tillegg er alle ventiler er skjult og isolert for å hindre varmetap. Produktene inneholder ingen miljøskadelige stoffer, og leveres med opp til 12 års garanti for trykktankene. Høiax eies av NIBE.

Kaukora

ABK-Qviller leverer også varmtvannsberedere til ulike behov i næringsbygg fra den finske produsenten Kaukora. Kaukora er et selskap i NIBE-konsernet som produserer kvalitetstanker i rustfritt stål.

Berederne har alle godkjenninger i henhold til EU-regelverk. Tankene leveres i flere størrelser og kan sammenkobles til større anlegg. Særlig er løsningene for varmtvannsakkumulering meget fleksible, og de finnes i størrelser opp til 10 000 liter. Tankene produseres etter spesifikasjon.

Katalog med varmtvannsberedere:
Katalog med varmtvannsberedere

Last ned PDF

 

Brosjyre, NIBE varmtvannsberedere:
brosjyre-nibe-varmtvannsberedere---its-in-our-nature.jpg

Last ned PDF

 

For mer informasjon kontakt:

Stig Rune Møllenhus
Prosjektingeniør

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.