Væske-vann varmepumper

Væske-vann varmepumper til næringsbygg

Ingen velprøvde løsninger gir høyere energibesparelse enn væske-vann varmepumper med jord, sjø eller berg som energikilde. En væske-vann løsning fra en av våre solide leverandører er en langsiktig investering som gir lave energikostnader, sikker drift og stor grad av forutsigbarhet

NIBE har et stort utvalg for næringsbygg

NIBE tilbyr fleksible løsninger med mulighet for å parallellkoble væske-vann-varmepumper for å kunne dekke de fleste behov i næringsbygg.

  • I spissen står NIBE F1345 som med sine to store scrollkompressorer er en ideell væske-vann varmepumpe for næringsbygg med store varmebehov. F1345 er meget fleksibel og kan tilkobles og styre de fleste typer varmesystemer. Opp til ni enheter F1345 kan installeres i parallell.
  • NIBE F1355 er en inverterstyrt bergvarmepumpe som egner seg godt for små og mellomstore næringsbygg, skoler og boligblokker. Trinnløs regulering gir optimal årsvarmefaktor og minimale driftskostnader.

Les mer om bergvarmepumper fra NIBE.

Last ned NIBE brosjyrer og kataloger

Katalog varmepumper

Katalog med væske-vann varmepumper   

Last ned PDF
Brosjyre, næringsbygg

brosjyre-nibe-varmepumper-for-naringsbygg-its-in-our-nature.jpg   

Last ned PDF
 Brosjyre, væske-vann

brosjyre-nibe-bergvarmepumper-its-in-our-nature.jpg   

Last ned PDF

Større maskiner, spesialbygget og naturlige kuldemedier

  • Clivet leverer større væske-vann varmepumper fra 50 kW og opp til 1 800 kW per maskin.
  • Enrad leverer større væske-til-vann-maskiner med det naturlige kuldemediet propan (R290), med effekt fra 25 kW og oppover. En installasjon med 20 moduler kan levere inntil 3 200 kW avgitt varmeeffekt.
  • Frigo Plus leverer større væske til-vann-varmepumper basert på propan. Maskinene bygges opp ut fra behovene i hvert enkelt prosjekt, og kan leveres med inntil 1 000 kW avgitt varmeeffekt per aggregat
  • Enex leverer væske-til-vann-varmepumper med det naturlige kuldemediet CO2 til tappevannsberedning, med kapasiteter fra 18 til 100 kW per modul.

Last ned brosjyrer og kataloger

Clivet produktkatalog
Katalog, Clivet produktutvalg 2017

Last ned PDF

Clivet produktguide
Brosjyre, Clivet - Guide to products and systems

Last ned PDF

Les mer om våre produkter

Joachim Kobbeltvedt
Salgsansvarlig Toshiba luft-luft og NIBE luft-vann/væske-vann

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.