Luft-luft varmepumper

Luft-luft varmepumper til næringsbygg

Driftssikre, effektive og fleksible varmepumper fra Toshiba og Samsung kan dekke små og store varme- og kjølebehov i ulike typer næringsbygg.

Både Toshiba og Samsung tilbyr et bredt spekter av produkter fra single-splittsystemer til VRFer med opp til 64 innedeler.

Toshiba

Toshibas luft-luft-varmepumper for næring gir driftssikre og robuste løsninger tilpasset helårs kjøle- og varmebehov. De kan kombineres med mange ulike typer innedeler, blant annet:

  • Veggmodeller hvor flere innedeler knyttes til én utedel. De passer for større næringslokaler, forretninger og åpne landskap.
  • Fireveiskassetter som egner seg i lokaler med himling og sikrer diskrete installasjoner.

Systemene kan enkelt bygges ut hvis varme- og kjølebehovet øker. Toshiba har også større VRF-systemer som egner seg for små og store næringsbygg med ulike temperatursoner.

Vi tilbyr også induviduell regulering av temperaturen i hvert rom, eller sone, med Toshiba Airzone.

Samsung

Samsung har en rekke elegante, innovative og effektive løsninger som egner seg for ulike typer næringsbygg, blant annet:

  • 360 ° tak-kassett med rundtblåsende panel er ideell for å forsyne kjøling og varme til kontorer, butikker, bensinstasjoner og restauranter. 360 tak-kassett leveres som single-splitt i størrelser fra 7 til 14 kW nominell effekt.
  • Den patenterte Windfree™-serien har en unik løsning for å levere trekkfri kjøling. Windfree™ finnes for veggmodeller, fireveiskassetter og enveiskassetter, og kan brukes på single-splitt og multisplitt-systemer.

Les også: Byttet ut oljefyren med kraftige luft-til-luft-varmepumper i tre lagerhaller.


Katalog, Toshiba varmepumper

Brosjyre, Toshiba varmepumper
/aircondition for bolig og mindre næringsbygg:

brosjyre-toshiba-luft-luft-varmepumper-for-bolig-2021.jpg

Last ned PDF

 

Katalog med Toshiba og Samsung
varmepumper/aircondition for næringsbygg:
katalog-toshiba-luft-luft-varmepumper-ac-for-bolig-og-naringsbygg-2019.jpg

Last ned PDF

 

For mer informasjon kontakt

Joachim Kobbeltvedt
Salgsansvarlig Toshiba luft-luft og NIBE luft-vann/væske-vann
Malin Nybakk
Salgsansvarlig Samsung varmepumper

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.