Varmestrips

Varmepaneler

Sabiana varmepaneler avgir varme i form av stråling og er en energieffektiv løsning for oppvarming av store lokaler som til eksempel lagerrom, industri- og sportshaller.

Sabiana varmepaneler monteres i tak, og varmen avgis hovedsakelig som stråling. Dette er en energieffektiv løsning som gir godt termisk inneklima. Strålingen går ned i rommet og varmer opp mennesker, vegger, vinduer og gulv, mens luften bare varmes opp indirekte.

Når overflatene rundt oss er varmet opp, taper vi mindre varme til omgivelsene. Derfor opplever vi den termisk komforten som god ved lavere lufttemperatur (enn med oppvarming hovedsakelig via konveksjon). Og med strålevarme havner varmen der den trengs mest; kaldere flater får en større del av varmen.

Oppvarming ved hjelp av strålevarme gir ingen lyd, ingen luft i bevegelse og utgjør ingen brannfare.

ABK-Qviller leverer to varianter av Sabiana varmepaneler:

  • Duck Strip 4.1 varmpaneler egner seg godt til å varme opp store lokaler som lager-, industri- og sportshaller.
  • Pulsar P.FE varmepaneler gir elegant og fleksibel oppvarming i kontorbygninger.

Takvarme med Sabiana varmepaneler gir godt termisk inneklima, fungerer i de fleste typer lokaler og kan tilpasses ulike energikilder og temperaturnivåer.

 

Katalog med varmepaneler:
Katalog med varmepaneler

Last ned PDF

 

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.