Shuntgrupper og ventiler

Shuntgrupper og ventiler for næringsbygg

Med et bredt utvalg shuntgrupper og ventiler fra ESBE kan ABK-Qviller dekke alle produktbehov innen styring og regulering av vannbårne systemer.

Shuntgrupper

ESBE har et utvalg shuntgrupper spesielt utviklet for hjemmemarkedet hvor enhetene oppfyller et bredt spekter av ulike krav. Alt takket være ESBEs 100 års erfaring med styring og regulering av vannbårne systemer.

Vekselventiler

ESBE har et stort produktutvalg av vekselventiler i mange ulike design for regulering av varme- og kjøledriften i et anlegg. En rekke aktuatorer kan velges for en enkel og rask installasjon.

Blandeventiler

Blandeventilene fra ESBE kan benyttes for tappevannsanlegg med ulike temperaturkrav. Grunnkravet for å holde et tappevannssystem sikkert er å forebygge to risikofaktorer: skolding og vekst av legionellabakterier.

Shuntventiler

ESBE tilbyr et bredt spekter av shuntventiler for regulering av varme- og kjølesystemer. Produktene er enkle i bruk og installasjonsvennlige.

 

Katalog med shuntgrupper og ventiler:
Katalog med shuntgrupper og ventiler

Last ned PDF

 

ESBE produktkatalog:

Last ned PDF

 

For mer informasjon kontakt:

Petter Hagen
Salgsansvarlig vannbåren varmedistribusjon

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.