Condair avfukter ABK-Qviller

Luftavfukting

En effektiv luftavfukter gir deg kontroll på innendørs luftfuktighet slik at du kan unngå problemer som mugg-og soppvekst, råteskader og korrosjon.

For høy luftfuktighet innendørs kan gi en rekke problemer som skaper dårlig inneklima og ødelegger materielle verdier. Mugg- og soppvekst, råteskader og korrosjon er vanlige eksempler på konsekvenser av høy luftfuktighet.

ABK-Qviller har avfuktere som gir deg kontroll på luftfuktigheten, enten det er i et innendørs svømmeanlegg, en garasje, kjeller eller i større bygninger med ventilasjonsanlegg.

Vi har også luftbefuktere.

Dehutech

Solide svenskproduserte adsorpsjonsavfuktere i industriutførelse, med effektiv avfukting i temperaturområdet minus 30°C til pluss 40°C. DehuTechs avfuktere har adsorpsjonsrotorer som kan rengjøres, mekanisk stabile og ikke brennbare. Kapasiteten er høy (opptil 182 liter/time), energibruken lav og vedlikeholdet enkelt.

Echodry

Echodry avfukter baserer seg også på adsorpsjon av fuktighet. Echodry er en liten og praktisk avfukter som kan løse fuktproblemer på hytta, i garasjen, vaskerommet, krypkjeller eller lignende. Echodry fungerer ved temperaturer fra 1 til 40°C.

Condair DP

Avfuktingssystemer for innendørs svømmebasseng, velvære- og behandlingsområder. Condair DP er en standard kondensavfukter med kapasitet på 73 - 263 l/døgn. Den egner seg for temperaturer mellom 20 og 36 °C.

Les mer om våre produkter eller ta kontakt

Edvin Egge
Salgsansvarlig

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.