Kondenseringsaggregater

TQC kondenseringsaggregater

Alle bygg må puste, og riktig ventilering behøver et svalende kjølesystem. TQC kondenseringsaggregater brukes for å kjøle ned tilluften i ventilasjonsanlegg.

TQC-aggregatene tilknyttes et kjølebatteri av DX-type, som er montert i ventilasjonsaggregatet eller direkte i ventilasjonskanalen.

Utmerket for utskiftingsmarkedet

TQC kondenseringsaggregater er en rimelig, hurtig og enkel måte å erstatte eldre R22-maskiner på. Maskinene benytter seg av R407C eller R134A kuldemedium og leveres i 230 V / 400 V / 3/50 Hz strømtilførsel.

Fra vårt 9000 m2 store logistikksenter kan vi levere raskt. TQC-enhetene består av totalt 11 modeller som dekker de fleste behov.

Kjøl ned ventilasjonsluften

TQC kondenseringsaggregatene har en kjølekapasitet på 3–42 kW og Copeland Scroll-kompressor slik at du får den kjølingen som trengs for å få jobben gjort. 

I tillegg får du:

• HP/LP pressostat
• Innebygget motorvern og kontraktorer
• Kabinett i lakkert galvanisert stål
• Fasevakt (400 V)

Normalen er å benytte minimum to kondenseringsaggregater per ventilasjonssystem med effektinndeling 1/3 + 2/3 for å oppnå en god temperaturregulering.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling

Vi tror på god tilgjengelighet og lokal tilstedeværelse. Derfor har vi landsdekkende regionskontorer. Ta kontakt med oss.

Edvin Egge
Salgsansvarlig
Datablad

 

Brukermanual

 

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.