varmtvannsbereder

Varmtvannsberedere til bolig

ABK-Qviller leverer varmtvannsberedere fra Høiax og NIBE som passer til hytter, eneboliger og leiligheter. Størrelser fra 5,5 liter til 300 liter.

Vi leverer varmtvannsberedere fra Høiax i størrelser fra 120 til 300 liter for boliger. Høiax er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere, og har et bredt sortiment av varmtvannsberedere med beste rustfrie stålkvalitet.

Effektive og miljøvennlige

Berederne skumisoleres med en meget effektiv teknikk som gir veldig lavt varmetap og effektiv drift. I tillegg er alle ventiler er skjult og isolert for å hindre varmetap. Produktene inneholder ingen miljøskadelige stoffer, og trykktankene har opp til 12 års garanti. Høiax eies av NIBE.

NIBE

NIBE har produsert varmtvannsberedere i mer enn 50 år og har kontinuerlig utviklet teknikken for å oppnå høyest mulig ytelse og driftssikkerhet.  

Vi leverer NIBE-beredere i størrelser fra 5,5 liter opp til 120 liter. NIBEs varmtvannsberedere er bygget etter de høyeste kvalitetsstandarder og tilbyr beste ytelse og sikkerhet. Isolasjonen er effektiv og miljøvennlig.

Les mer om NIBEs varmtvannsberedere.

 

Katalog med varmtvannsberedere:
Katalog med varmtvannsberedere

Last ned PDF

NIBE varmtvannsberedere
brosjyre:

brosjyre-nibe-varmtvannsberedere---its-in-our-nature.jpg

Last ned PDF

 

For mer informasjon kontakt:

Stig Rune Møllenhus
Prosjektingeniør

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.