Luft-vann varmepumper

Luft-vann varmepumper til bolig

Som Norges største tilbyr vi bredden av varmepumper. Vi leverer både luft-vann varmepumper med åpen kuldekrets med kuldeteknisk montasje, og lukket kuldekrets som ikke krever nødvendig sertifisering. I boligsegmentet for luft-vann fører vi varmepumper fra NIBE og Samsung.

Samsung luft-vann varmepumper

Samsung EHS er et rimelig og kompakt luft-vann-anlegg til oppvarming og klimastyring for bolig og små næringsbygg. Det er enkelt å installere for tilkobling til radiatorer, gulvvarme og varmtvann.

EHS har høyeste energiklasse og driftsområde ned til -25 °C. Systemet krever kuldeteknisk montasje, og er en ekte allrounder med mange integrerte egenskaper, som innebygget ekspansjonskar, sirkulasjonspumpe og backup heater på 4 kW.

Sjekk ut Samsung EHS luft-vann varmepumpe.

NIBE luft-vann varmepumper

NIBE varmepumper er spesielt utviklet for nordiske forhold. Med nyeste teknologi og løsninger for smarthjem produserer varmepumpene varmt vann til oppvarming og forbruk. Det gir en lønnsom investering, enkel installasjon og høy besparelse, som er blitt svært godt mottatt av både installatører og forbrukere. NIBE luft-vann varmepumper er driftssikre, fleksible og har høy ytelse.

Les mer om NIBEs luft-vann varmepumper.

Monoblock

NIBE har bestselgende luft-vann-varmepumper i F2040 og F2120. Det er inverterstyrte varmepumper som kan redusere energiforbruket til oppvarming med opptil 75 %, sammenliknet med elektrisk oppvarming. Dette er valget for alle huseiere som ikke vil eller kan bore en energibrønn på eiendommen. Disse varmepumpene er driftsklare enheter for tappevann, oppvarming eller kjøling, og krever ingen kjøleteknisk montasje. Det er varmekabel, dryppanne og varmeveksler i utedel.

NIBE har luft-vann varmepumper i størrelsene 6, 8, 12, og 16 kW. Kombinert med NIBEs fleksible innemoduler utgjør det et komplett varme- og varmtvannssystem med mulighet for trådløs styring for smarte hjem.

Splitt

NIBE SPLIT HBS 05 er en driftsklar ”Plug and Play”-enhet for tappevann, oppvarming eller kjøling. Den kombinerer en utedel av høy kvalitet med en innedel med NIBEs banebrytende teknikk til ett system for oppvarming, kjøling og varmtvann. Systemet bruker kuldemedium og har en svært høy effektfaktor. NIBE SPLIT leveres i 8, 12 og 16 kW.


Les mer eller ta kontakt


Katalog med NIBE og Samsung
luft-vann varmepumper:
Katalog med avtrekksvarmepumper

Last ned PDF

 

Brosjyre med NIBE luft-vann
varmepumper
Brosjyre med NIBE luft-vann varmepumper

Last ned PDF

 

NIBE varmepumper for nybygg
brosjyre:
brosjyre-nibe-avtrekksvarmepumper-2021-its-in-our-nature.jpg

Last ned PDF

 

NIBE S-serien med
styremodul SMO S40:
brosjyre-nibe-avtrekksvarmepumper-2021-its-in-our-nature.jpg

Last ned PDF

 

Joachim Kobbeltvedt
Salgsansvarlig Toshiba luft-luft og NIBE luft-vann/væske-vann
Malin Nybakk
Salgsansvarlig Samsung varmepumper

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.