Luft-luft varmepumper

Luft-luft varmepumper til bolig

Luft-luft varmepumper fra Toshiba og Samsung anerkjennes som ledende merkevarer som assosieres med kvalitet, innovasjon, strømsparing og komfort. Varmepumper gir høy komfort året rundt, siden varmepumpene også brukes som aircondition.

Mange forbrukere har i dag varmepumpe i sitt hjem, som følge av gode råd fra installatør eller etter å ha lest mer på nettsidene til Toshiba og Samsung.

Toshiba varmepumper

Toshiba har utviklet mye av teknologien som vi i dag finner igjen i varmepumper verden over. Med mer enn 60 års erfaring som varmepumpeprodusent har det japanske selskapet integrert innovasjon av varmepumper i sin profil. Toshiba oppfant blant annet inverterteknologien som revolusjonerte energieffektiviteteten, og var også først ut med såkalte split-anlegg med en ute- og innedel.

Samsung varmepumper

Samsung er kjent som en solid aktør innen en rekke industrier – tverrfaglig erfaring som dras nytte av også i utviklingen av varmepumper. For eksempel har Samsung fra første stund hatt WiFi-styring integrert i sine varmepumper å tilby på det norske markedet. I tillegg er Samsungs Wind-free-teknologi, hvor luftstrømmen skjer jevnt gjennom tusenvis av mikrohull uten å lage trekk, blitt spesielt godt lagt merke til.

ABK-Qviller bistår et landsdekkende forhandlernettverk

Mange forhandlere av luft-luft varmepumpe velger å tilby disse kjente varemerkene ettersom de vet at de har Norges største importør og kompetansesenter i ABK-Qviller å lene seg på for utvidet support, enkel tilgang til reservedeler og høy tverrfaglig kompetanse. Alt i alt kommer det forbruker til gode at faghandlere har trygge rammer å forholde seg til når man skal investere i oppvarming som skal vare i årevis og yte godt uten bekymringer. Som en viktig aktør på det norske markedet har vi også vært i front for å få utviklet nordiske modeller laget spesielt for det norske markedet og klimaet.

ABK-Qviller representerer Toshiba varmepumper og Samsung varmepumper og er ansvarlige for markedsføring og salg av produktene. Gjennom tette bånd med autoriserte forhandlere, sørger vi for å ha et landsdekkende nettverk for salg og service på luft-luft varmepumper.

 

Brosjyre, Toshiba luft-luft
varmepumper for bolig:

brosjyre-toshiba-luft-luft-varmepumper-for-bolig-2021.jpg

Last ned PDF

 

Katalog med Toshiba og Samsung
luft-luft varmepumper/aircondition for bolig:
katalog-toshiba-luft-luft-varmepumper-ac-for-bolig-og-naringsbygg-2020.jpg

Last ned PDF

 

For mer informasjon kontakt:

Joachim Kobbeltvedt
Salgsansvarlig Toshiba luft-luft og NIBE luft-vann/væske-vann
Malin Nybakk
Salgsansvarlig Samsung varmepumper

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.