Varmepumper for bolig

Varmepumper for bolig

NIBE, Toshiba og Samsung er ledende produsenter av varmepumper med et produktspekter som tilsammen gjør at vi kan tilby varmepumper for et hvert behov i norske boliger med jord, berg, luft eller vann som energikilde.

Det er installert varmepumpe i mer enn 600 000 norske boliger. Varmepumper utnytter gratis, fornybar energi som finnes i omgivelsene rundt oss. Dette gir høy økonomisk lønnsomhet og miljømessige gevinster.

ABK-Qviller er en ledende importør og grossist av varmepumper for boliger. Produktspekteret til varmepumper for bolig består av luft-luft varmepumper fra Toshiba og Samsung, luft-vann, væske-vann og avtrekksvarmepumper. ABK-Qviller tilbyr i tillegg varmtvannsberedere, akkumulatortanker og innedeler. I Norge er ABK-Qviller importør og enerepresentant for merkevarene Toshiba, Samsung og NIBE. Produktene blir distribuert av et landsdekkende forhandlernettverk.

Les mer om våre produkter:

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.