Energieffektiv oppvarming til boliger

ABK-Qviller Bolig

ABK-Qviller leverer alt som trengs for å forsyne norske boliger med energieffektiv oppvarming: Ulike typer varmepumper og varmedistribusjon, og utstyr for effektiv montasje og drift.

ABK-Qviller tilbyr et bredt utvalg av typer varmepumper: luft-luft, luft-vann, væske-vann og avtrekksvarmepumper fra de ledende produsentene NIBE og Toshiba. I tillegg har vi varmtvannsberedere, akkumulatortanker, elkjeler  og innedeler.

Vi har et komplett spekter av løsninger for varmedistribusjon: Komfortabel og effektiv gulvvarme, fleksible, stillegående viftekonvektorer og høykvalitets radiatorer i en rekke design.

For leiligheter og boliger kan vi også levere tekniske sentraler som forenkler installasjonen og sparer tid. Dette er prefabrikkerte, kompakte skap bygget opp av moduler, og innholdet tilpasses etter behov.

Det du trenger til effektiv installasjon og drift får du også hos ABK-Qviller: Verktøy, montasjemateriell, shuntgrupper og ventiler, og utstyr til vannbehandling.

Les mer om våre produkter til energieffektiv oppvarming i boliger:

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.