Om ABK-Qviller Anlegg

Om ABK-Qviller Anlegg

ABK-Qviller Anlegg leverer et komplett spekter av produkter for fundamenter, energibrønner og vannbrønner, og har høy tverrfaglig kompetanse.

ABK-Qviller startet sin virksomhet innen anlegg med å levere energikollektorer for væske-vann-varmepumper. Vi har utviklet aktiviteten vår mot brønnborere og anleggsbransjen gjennom de siste ti årene, og tilbyr i dag et komplett spekter av produkter.

Vi leverer produkter til brønnboring og energiboring, komplette systemer for varmeopptak, utstyr til drikkevannsbrønner og miljøbrønner så vel som utstyr til fundamentering og spesialboring. Avdeling Anlegg leverer i tillegg alt av verktøy og innsatsmaterialer for å bore energibrønner og drikkevannsbrønner.

ABK-Qviller Anlegg har fem dedikerte ansatte som til sammen representerer høy tverrfaglig kompetanse. Vil tilbyr også support og andre tjenester til anleggsbransjen.

Vi er en del av ABK-Qviller AS, som nå har over 125 medarbeidere. ABK-Qviller leverer produkter og løsninger til både boliger og næringsbygg, og er ledende innen prosjektering, kursing, teknisk support og vedlikehold av varmepumpesystemer.

ABK-Qviller er en del av det svenske børsnoterte selskapet NIBE Industrier AB, som har over 16 000 ansatte og omsetter for mer enn 20 milliarder kr årlig. NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for boliger.

 

Vil du vite mer om våre produkter?

Ønsker du mer informasjon om våre produkter, ta kontakt:

Ronnie Kristensen
Salgs- og produktsjef anleggssektor
Patrik Wahlström
Salgs- og produktansvarlig borstål
Morten Almark
Salgsingeniør anleggssektor
Andreas Ø. Larsen
Teknisk salg, support anleggssektor

Vi har lansert en ny digital portal

OBS! Denne siden vil snart bli faset ut. Klikk under for registrering til vår nye portal og sikre deg tilgang til ekstranett, nettbutikk og leadsportal.